Open Demo Day - Kako izgraditi još bolju kompanijsku kulturu?

PUBLISHED ON: 03 February 2020 / READING TIME: 1 minute

Kako izgraditi kompanijsku kulturu i učiniti je još boljom?

U vremenu kada je konkurencija na tržištu izuzetno velika, a velike fluktuacije zaposlenih u kompanijama sve češće, postavlja se pitanje - na koji način zadržati ljude u kompaniji?

Razumeti potrebe zaposlenih i njihova osećanja ključno je u stvaranju srećne i pozitivne atmosfere na poslu. Stvaranje okruženja u kojem zaposleni osećaju da imaju glas i da neko brine o njihovim potrebama osnova je za izgradnju kulture u čijem se centru nalazi sreća.

Da li je sreća na poslu bitan faktor?

Pre nekoliko decenija, vlasnici raznih kompanija shvatili su da je sreća na poslu izuzetno važna za njihov biznis. Ljudi koji se osećaju srećno na poslu se više trude oko klijenata, što na kraju dovodi do boljeg poslovanja kompanije.

Kako provodimo skoro dve trećine života na poslu, trebali bi da uradimo sve što je u našoj moći da budemo u okruženju gde se osećamo srećni, zar ne?

Da li postoji nešto što nam može pomoći da bolje razumemo svoje zaposlene?

Kada smo shvatili zašto je sreća na poslu toliko važna i na koji način ona doprinosi boljem poslovanju, vreme je da vidimo na koji način da krenemo ka ovom cilju. Pitanje je da li postoji nešto što nam može pomoći da bolje razumemo svoje zaposlene? Naravno! Odgovor je Heartcount. :)

Heartcount je alat koji meri sreću na poslu na novi i drugačiji način. Kroz tri kratka pitanja svakog petka, zaposleni mogu da izraze kako su se osećali tokom nedelje. Na ovaj način menadžment dobija vredne informacije kako bi pomogli svojim zaposlenim da se osećaju srećno na poslu.

Poziv za Open Demo Day!

Kako biste napravili jos jedan korak ka izgradnje bolje kompanijske kulture, pridruzite nam se na dogadjaju “Open Demo Day” 11. februara, 11-12h i saznajte sve što ste želeli da znate o Heartcount-u, njegovim funkcionalnostima i kako vam može pomoći u izgradnji vaše poslovne kulture.

Prijavite se ovde i ne zaboravite: “Budućnost pripada srećnim ljudima” - Alexander Kjerulf

By Uros Gostovic Digital Content Specialist

Uroš is always searching for new ways to expand his knowledge about marketing. He loves to watch his favourite TV shows, but even more, his two cats and two dogs.

Get a quote

Heartcount is an AI powered tool, which measures happiness at work in a new and better way. It is a tool for tracking results and relationships (personal fulfilment, progress, relationships with colleagues and managers) that influence happiness at work.

Nice to meet you!

By clicking "Submit" I agree to HeartCount's Privacy & Policy